Android Cihaz Yöneticisi - Android Için Uzaktan Kontrol Uygulaması



Google'ın geçtiğimiz Ağustos ayında duyurduğu Android Cihaz Yöneticisi servisinin mobil uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz kullanabildiğiniz uygulama sayesinde kaybolan veya çalınan Android akıllı telefon ve tabletinizin konumunu takip edebilir, cihazınızı kolayca bulabilirsiniz.

Android Cihaz Yöneticisi'nin web sürümünde kullandığınız tüm işlevler mobil uygulamada da mevcut. Dışarıda olduğunuzda ve bilgisayarınıza erişmediğiniz durumda oldukça yararlı olan uygulamayı Android cihazınıza yükleyerek mobil cihazınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz. Böylelikle cihazınız çalınsa dahi tüm verileriniz güvende kalır.
Google hesabınızla ilişkilendirdiğiniz Android cihazınızın yerini kolayca tespit eden Android Cihaz Yöneticisi ile cihazınızın yerini öğrenmenin yanı sıra tüm verileri silebilir, uzun süreli çaldırabilir, ekran kilidi pin'ini sıfırlayabilirsiniz.

Google'ın Android cihazlarınızı uzaktan kontrol etmeniz için geliştirdiği Android Cihaz Yöneticisi uygulaması her Android telefon ve tablette bulunması gereken uygulamalardan.

  Android Cihaz Yöneticisi- ekran görüntüsü    Android Cihaz Yöneticisi- ekran görüntüsü    Android Cihaz Yöneticisi- ekran görüntüsü    Android Cihaz Yöneticisi- ekran görüntüsü    Android Cihaz Yöneticisi- ekran görüntüsü   

Android Cihaz Yöneticisi  Kurulum ve Kullanımı

1- Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra uygulamayı açın.
2- Karşınıza Android Cihaz Yöneticisi cihazınızın konumunu ve cihazınıza erişebilmeniz için uygulamayı Kabul etmenizi isteyen bir ekran geliyor.Buradan "Kabul et" tıklayın.
3- Gmail ve şifrenizi girip bu adımı geçin.
4- Karşınıza gelen ekrandan telefonunuzu uzaktan zili çaldırabilir,Kilitleyebilir veya Silebilirsiniz.

NOT: Android Cihaz Yöneticisini etkin hale getirebilmeniz için daha önce telefonunuzda konum bilgilerinizi güncellemeniz veya girmeniz gerekiyor.Ve GPRS konum açık olması gerekli aksi halde uzaktan telefonunuza uzaktan erişim sağlayamazsınız.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim