Turkcell 10 GB Hediye Ek İnternet Kampanyası



Kampanyadan sadece Faturalı hat sahibi olanlar ve aşağıda ki belirtilen tarifelere sahip olanlar yararlanabilir.

  • Kampanyadan bireysel ses hattı olup, Her yöne Minik Paket, Ben Yaptım 500, Hepsi Eko Paket, Her yöne Ben Yaptım 500, İnterneti Bol 500 dk + 1 GB Paketi, Yapboz 250, Yapboz 500, Hepsi 500 Plus Paketi, Hepsi 300 Paketi, Karma 500, Karma 1000 Paketlerinde olup Mayıs ayı sonu itibarıyla Turkcell veri tabanında akıllı telefon kullanan, Mayıs sonu itibarıyla Veri işleme izni olan, Pazarlama iletişim izni olan ve Nisan, Mayıs ayı ortalama data kullanımı 20 MB ve altında olan abonelere ve Hepsi Eko Paket, İnternet Bol 500 dakika + 1 GB Paketleri de Nisan ve Mayıs ortalama data kullanımı 500 MB - 1 GB arası olan, İnterneti Bol 500 dakika +2 GB, Hespi Bol Paket, İnterneti bol 1000 dakika +2 GB, Hepsi 500 Plus paketlerinde Nisan ve Mayıs ortalama data kullanımı 1,5 GB - 2 GB olup Mayıs sonu itibarıyla Turkcell veri tabanında akıllı telefon kullanan, Veri işleme izni olan, Pazarlama izni olan abonelere "10 GB Hediye Ek internet Kampanyası"na dahil olup, 1 ay geçerli 10 GB hediye edilecektir.
  • Aboneler paketlerini bitirdiklerinde veya 1 ay kullanım süresi dolduğunda üzerlerinde başka data paketleri yoksa kendi tarifeleri üzerinden ücretleneceklerdir.
  • İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır. 
  • 10 GB internet paketi sadece yurt içi internet hizmetinden yararlanılırken kullanılabilecektir.Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ücretlendirme periyodu Faturalı hatlar için 1 KB'dir. Hediye MB'lar üçüncü şahıslara transfer edilemez. Dönem sonuna kadar kullanılmayan MB bir sonraki döneme devretmez.
Son katılım tarihi


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim