Turkcell ile Bağlan Kampanyası



   Turkcell ile Bağlan Kampanyası ile internetsiz kalmayın, hayata bağlanın! 31.12.2016 tarihine kadar, her ay fatura döneminiz boyunca kullanabileceğiniz tarifenize ek 1 GB, 2 GB veya yurt içinde her yöne geçerli 200 dk size hediye.

  • 16.05.2016 tarihi itibarıyla, aşağıdaki tarife paketlerinde bulunan veya bu tarife paketlerine geçen müşterilerimize bulundukları tarife paketine göre, 31.12.2016 tarihine kadar her ay yenilenen, fatura dönemleri boyunca kullanabilecekleri ücretsiz ek 1 GB, 2 GB veya yurt içinde her yöne geçerli 200 dk sunulacaktır. Kampanya otomatik tanımlanacak, herhangi bir kanaldan başvuru alınmayacaktır.
  • Ek 1 GB sunulacak müşteriler: Altın Yaşlar Duran Paket, Faturalı AşkMeşk Paketi, Ben Yaptım 700, Ben Yaptım 500, Çiftçi Bereket Paketi, Çiftçi 500 Paketi, Destek Konuşma Paketi, Faturalı Nar Avantaj Paketi, Haydi gel 150 Dk (Hr) + 100 Dk (On), Haydi Gel Minik Paket, Hepsi Bir Arada Hepsi 300 Paket, Hepsi Paket, Hepsi1000Plus, Hepsi Bir Arada Tarifesi - Hepsi Bol Paket, Her Yöne Ben Yaptım 500, İnterneti Bol 500 Dk 2 Gb, İnterneti Bol Paket 500DK, İnterneti Bol 1000dk 4GB 1000SMS, İnternetli Kamu Eko Paketi, Kaçmaz 35lik, Kaçmaz 45 Paketi, Karma 500, Kontrol Sende 400 Paketi, Her Yöne Minik Paket, Kazandıran Midi ve Kazandıran Maksi Paketlerinde bulunan müşteriler.
  • Ek 2 GB sunulacak müşteriler: Her Yöne Ekonomik Paket, Haydi Gel Küçük Paket, Kamu 1000, Kamu Eko Paket, Karma 1000 Paketlerinde bulunan müşteriler.
  • Ek 200 dk sunulacak müşteriler: Hepsi Bir Arada Hepsi 300 Paket, Faturalı AşkMeşk Paketi , Kontrol Sende 400 Paketlerinde bulunan müşteriler.
  • İnternet paketlerinin internet üst hız limiti 3G şebekesinde 63 Mbps, 4.5 G şebekesinde 100 Mbps olup, önceliklendirme seviyesi 1. öncelikte olacaktır.
  • İnternet paketlerinin adil kullanım limitine ulaşıldığında, başka internet paketi yoksa internet kullanımları abonenin tarifesinden ücretlendirilir. İnternet kullanımında indirilen ve yüklenen veriler (download + upload), paket limitinden düşer.
  • 30 günün sonunda kullanılmayan paket faydaları bir sonraki aya devretmez.
  • Paketlerin faydaları 3. şahıslara transfer edilemez.
  • Turkcell, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığını belirlemesi durumunda tespit ettiği hatları kapama hakkını saklı tutar. Kampanyanın ticari amaçlı olarak kullanılmaması gerekmektedir. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak, ilgili paketin sunulması durdurulabilecek ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
  • Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları OPERA/OPERA MINI internet tarayıcısı üzerinden ve Twitter uygulamaları ile yapılan bağlantılar pakete dahil değildir.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim