Android İndirme Hızınızı Arttırın


   Android veya iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarımızda internet hızınızın yavaşlığı veya bağlantığınız Wi-Fi ağınızın hızından dolayı indirmek istediğiniz dosya video resim müzik veya film gibi verileri yavaş ve can sıkıcı şekilde indirmesi herkesin istemediği bir durumdur..

   Google Play Store'dan ücretsiz ve %100 indirme hızınızı artırarak yaptığınız işlemi en kısa sürede tamamlamanıza olanak sağlar.Peki bu uygulamalar nelerdir ve gerçekten işe yarıyor mu?

1- Turbo Download Manager
  Turbo Download Manager- ekran görüntüsü
   Bu uygulamanın kullanımı oldukça basittir.Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra uygulamada bulunan kutucuğa indirecek olduğunuz dosyanın linkini ekleyerek indirme işlemine başlayabilirsiniz.Bu uygulama ile resim,müzik,video,film ve her şeyi indirebilirsiniz.

  Downloader & Private Browser- ekran görüntüsü
   Bu uygulamanın diğer bir özelliği olan kendine özgü tarayıcısı bulunması sayesinde her siteden istediğiniz dosyayı indirebilirsiniz.Bu tür uygulamaların kullanımı hemen hemen aynıdır.

  AVD Video İndirme Yöneticisi- ekran görüntüsü
En iyi 5 Medya ve Video Uygulaması
★ Milyonlarca İndirilmiş Video
Android Video İndirme Yöneticisi en sevdiğiniz videoları indirmeniz için 1 numaralı uygulamalıdır!

En sevdiğiniz videoyu indirmeniz için talimatlar:
1/ En sevdiğiniz videoyu bulmak için arama kısmını kullanın
2/ Video linkine tıklayın
3/ Menü belirdiğinde AVD’yi seçin
4/ Bu kadar!

---SSS---
• Arama kısmından nasıl bir video indirebilirim?
Arama kısmında sadece indirmek istediğiniz videonun linkine tıklayın. Aksiyon menüsünden Video İndirme Yöneticisini seçin ve indirme otomatik olarak başlayacaktır. Bildirim barında (ekranın en üstünde) indirim işlemini göreceksiniz.
• YouTube indirebilir miyim?
YouTube Google’un kuralları gereği desteklenmemektedir. YouTube’dan materyal indirmek bu hizmetin koşullarına karşıdır.
• İndirdiklerim nerede saklanır?
İndirdikleriniz otomatik olarak Galerinize eklenir ve ‘İndirim’ sunucunuzda (bu klasörde: /mnt/sdcaar/Download) saklanır. Android 3.2 ve daha üzeri modellerde indirilenler telefonunuzun indirin yönetiminde de belirir.


  Download Accelerator Plus- ekran görüntüsü    Download Accelerator Plus- ekran görüntüsü    Download Accelerator Plus- ekran görüntüsü






Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim