Android İnternet Hızınızı Arttırma


   Günümüzde artık neredeyse her yerde telefon kullanımı yaygınlaştığı için internet kullanıcıları evinde ki,iş yerinde ki internet hızını cebinde ki telefonda da olsun ister.

   Özellikle telefonda indirme veya uygulama güncellemelerini yaparken internetinizin yavaş olması iyice canınızı sıkabiliyor.Şimdi cebinizde ki hangi tür telefon olursa olsun yeter ki android veya iOS işletim sistemine sahip olması yeterli.

   Ücretsiz ve kesinlikle internet hızınızı iki katına çıkaran bazı uygulamaları ve benimde kullandığım en iyilerini sizinle paylaşacağım.

   1- Internet Booster & Optimizer

  Internet Booster & Optimizer- ekran görüntüsü
Akıllı telefonlar içerisinde data kullanma zorunluluğu olan yüzlerce uygulama barındırabilir, bu uygulamalar telefonunuzun internetini kullanırken tarayıcınızda rahatça gezmeniz imkansız bir hale gelir. Fakat Internet Booster & Optimizer tüm arka planda çalışan ve internetinizi kullanan uygulamaları geçici bir süre için duraklatarak tarayıcınızı ön plana çıkartır. Bu da surf ya da download işlemleri için daha yüksek bağlantı hızı anlamına gelir.
Bununla beraber Android cihazınızın RAM’ini, hafıza ön belleğinizi temizler ve DNS’nizi günceller.
Bu işlemler de internet hızını arttıran diğer etkenlerdir.

  Internet Speed Booster Prank- ekran görüntüsü
İki kat daha hızlı internet deneyimi vaat eden bu uygulama Türkiye’de ve birçok dünya ülkesindeki 3G bağlantı hızını arttırır, bazı gelişmiş ülkelerdeki 4G bağlantılı cihazlara da daha fazla hücresel ağ desteği sunar. Özel bir programlama diliyle hazırlandığı için Android cihazınız root edilmiş de olsa, edilmemiş de olsa sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. 

   3- Internet Speed Booster
  Internet Speed Booster- ekran görüntüsü
Internet Speed Booster minimal teması ve ara yüzü ile kullanımı son derece kolay bir internet hızlandırma uygulamasıdır. Sahip olduğu benzersiz bağlantı algoritması ile tek bir tuşa dokunarak root edilmiş ya da edilmemiş telefonlarınızdaki interneti iki katına kadar hızlandırmanız mümkün.

  Free Internet Speed Booster- ekran görüntüsü
Eğer 3G ya da wi-fi bağlantılı cihazınızda yavaş bağlantı problemi yaşıyorsanız Free Internet Speed Booster sizi bu dertten kurtarabilir. Çünkü bağlantınızı yavaşlatan pingleri engeller, gereksiz ve kullanılmayan arkaplan uygulamalarını sonlandırır ve paralel ağlar arasındaki dengeyi düzenler. Ayrıca kullanabilmek için cihazınızı Root etmek zorunda da değilsiniz.


Diğer kullanabileceğiniz uygulamalar;



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim