Umut Zulası Açıldı


Selam mavi kelebekler. Bu gece size uzun zamandır yapmak istediğim ama fırsat bulamadığım umut zulamdan bahsedeceğim. Bugün birlikte onu açıp iyi dileklerimi paylaşacağım sizlerle. Hazırsanız başlıyorum. 

İlk olarak deniz çıktı. Yani mavi bir kız olarak şaşırmadığım bir konu. Öyleyse sen, bu yazıyı okuyan mavi kelebek hayallerin denizler kadar derin olsun ve kimsenin bunu bozmaya cesareti olamasın. Zaten çok iyi yüzme bileni bulursan da umuduna ortak et. Gönderme...


Hazırsanız ikinci için zulama bakıyorum. Ve gökyüzü çıktı. Bana hep ilk çektiğimde bu ikisi çıkar zaten. Pek şaşırmadım o yüzden. Sevgili mavi kelebek. Gökyüzü tüm açıklığı ile seninle olsun. Hayalin ucunu bacağını göremediğin gökyüzü olsun. Ve kuşların dahi dokunmaya cesareti olmasın. 

Ve son olarak zulama bakıyorum. Aslında şuan ne çıkar inanın bilmiyorum. Zaten ikiden fazla çekmem kendim için. Ve kitap çıkıyor. Sevgili mavi kelebek hayalin bir kitap kapağı kadar bakılası, içeriği kadar okunası olsun ve bunu yalnızca kitap okumayı sevenler ile paylaş. 

Nedeni yok ama ben ne zaman umudumu kaybetsem bu zulayı açıyorum. İçinden iki kağıt seçiyorum. Biraz hile var tabi. Tüm Kağıtlar beyaz, yalnızca gökyüzü ve deniz mavi renk. O yüzden umudumu bu kadar sonsuz yapan, yine kendimden başkası değil. 

Bu satırlara geldiğinde nasıl hissedersin bilmiyorum mavi kelebek. Ama bir ömür mutlu ve umutlu olmanı dilerim. Hayat kötü dahi olsa yaşamaya değer. Sende umudunu kaybedersen zulamdan sana bir şeyler ayarlarız. Sevgiler, saygılar sunuyorum...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim