AZ Screen Recorder - No Root - Androit Ekran Kayıt Aracı


Google'da Öne Ana Sayfa, Android Police, Yahoo News, CNET, Android Central, Droid-Life and Play fazla.
AZ Screen Recorder Lollipop ekranını kaydetmek için en iyi uygulama. Bu, root erişimi gerektirmeyen hiçbir zaman sınırı , hiçbir filigran, reklam ücretsiz ve Kaydı başlatmak ve durdurmak için bir eylem ile kullanımı çok kolay.
Bu ekran kayıt uygulaması basit ve şık bir kullanıcı deneyimi tasarımı ihtiyacınız olan her özellik sağlayarak güzel screencast videolar yapalım.

AZ ekran kaydedici HD ve FullHD videoları ekran kaydetmenizi sağlar ve duraklatılmış ve kayıt sırasında devam edilebilir Android pazarında sadece screencast app.
Ayrıca mikrofon ses kaydedebilir ve otomatik olarak screencast videoları içine muxed edilir. Yani çok uygun öğretici, tanıtım video, senin oyun ve oyun veya video sohbet hakkında yorum oluşturmak için yapar.
kayan pencere her zaman üstte kalan herhangi bir ekranda tam şu anda ek izin verir.
Videolarınızı izlerken insanlar tam olarak ne yaptığını bilecek kadar ayarlarında, ekran dokunuşları etkinleştirebilirsiniz.
Ayrıca, bu tür ayarı video çözünürlüğü, bit oranı, ekran yönü, durdurmak için özelleştirilmiş zamanlayıcı, tasarruf dizin seçimi, görünümü / paylaşım veya kaydedilen videoları silmek ... Hepsi serbest olarak bu ücretsiz ekran kaydedici birçok diğer özellikleri vardır senin için!

Amacımız memnun herkes yapar en iyi ücretsiz ekran kaydedici geliştirmek ama bize destek ve / veya pro sürümüne yükseltmek istiyorsanız istiyorsanız, size bağış paketi satın ve bulunabilir olamaz süper serin ve benzersiz özellikleri alabilirsiniz piyasadaki diğer ekran kaydedici:
★ Magic düğmesi: ekranda bir şey göstermeden sizin kayıt kontrol eden bir düğme. Böylece, video izleyiciler sadece size ekran görüntüsünü istediğiniz ne olursa olsun app, oyun ya da üzerinde durulacak.
★ ön kamera Yerleşimi: Eğer yüzünüzü ve herhangi bir boyut ve donukluk ekranda herhangi bir pozisyona serbestçe sürüklenen ve özelleştirilebilir bir küçük bindirme penceresinde duyguları, kaydedebilirsiniz.
★ Geri sayım sayacı: Eğer kayıt önce hazırlamak zorunda şey var mı? Başlatmak ve istediğiniz anda çatırdamaya hazır olana kadar Merak etmeyin, geri sayım sayacı bekler.
★ Ekranda Beraberlik: Bir öğretici yaparken bu benzersiz özellik çok büyük. Sen, vurgulamak sembolü çizmek veya ekranda doğrudan seçilen herhangi bir renk ile bir şey işaretleyebilirsiniz.
★ videoları Trim: screencast uzun olabilir ve gereksiz bilgiler içermektedir, size videoları daha etkileyici yapmak istemiyorum parçaları kırpabilir.




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim