MİM GELDİ TAZECİK


Eveeeeeet. Güzel mi güzel bir Mim yazısı daha. Sevgili Okyanus Arsel beni mimlemiş. E bana da karşılık vermek düşer. O da çok tatlı yazmış. BURADAN yazısını okuyabiliriz. Bende sorulara geçeyim bakalım.


      1. BU YAZ OKUDUĞUN EN GÜZEL KİTAP?
      Bu yaz kendimi geliştirmek amacıyla bir sürü kitap okudum. Aralarından seçmek bana hep zor geliyor. Ama yine bir tane seçmem gerekirse bu kez oyumu Kelebeğin Son Günü- Cengizhan Göçer'den yana kullanacağım.


      2.BU YAZ OKUDUĞUN VE SANA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATAN KİTAP?
      Aslında taşlanmak istemiyorum. Daha önce Yaşar Kemal'in çok eserini okudum severek ama bu kez farklı. Yılanı Öldürseler kitabını okudum ve bitiminde ufakta olsa bir hayal kırıklığı yaşadım. Usta bir kalemi asla eleştirmem normalde ama o kadar ağır bir dil kullanıp bu kadar sakin bir son yazmak şaşırtıcıydı.

      3.BU YAZ İZLEDİĞİN EN GÜZEL 3 FİLM?
      Bu yaz en sevdiğim şeylerden biri olan TBS'yi yaptım. Tek başına sinema olayını çok seviyorum. İzlediğim ve sevdiğim filmler de şunlardı;
......Suikast
......Deadpool
......Senden Önce Ben

      4.BU YAZ DİNLEDİĞİN EN GÜZEL ŞARKI?
      Bu mim tam bana göre vallahi yaaa. Evet en sevdiğim şarkı Vera grubundan ZİYAN BEY, SÜKUT HANIM. Sanırım uzun bir süre bu kalacak. Şuraya bırakıyorum şarkıyı dinlemek isteyenler için.

 

      5.BU YAZI BİR KELİME İLE TARİF ET.
      .......Mimlerce...... Bol mimli geçtiğini söylemem gerekiyor.

       Bu mim sürmeli cok eğlenceli yaa. Bende dostları davet ediyorum.

ACEMİDEMİRCİ 
YAĞMUR TOZU
HİKAYEKALPLİKADİN 
SESSİZKALDIM
SİYAH KUĞU
AİHARA KOTOKO
EMİNE BEKTAŞİ 
OKUR YAZAN

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim