8 Adımda Muhteşem Bir Blog Nasıl Oluşturulur ?

 Sadece 8 adımda muhteşem bir blog oluşturmak istermisiniz? Eğer cevabınız evet ise hadi başlayalım.




Nasıl Yapılır?

  1. Blogger.com 'a girip BLOGUNUZU OLUŞTURUN butonuna tıklayın.
  2. Google hesabımız ile giriş yapın. (Eğer Google hesabınız yoksa Hesap oluşturun yazısına tıklayın ve bilgilerinizi girerek yeni bir hesap oluşturun.)
  3. Bir Google+ profili oluşturun yazısına tıklayın. Adınızı soyadınızı girin cinsiyetinizi seçin ve Tamam 'a tıklayın.
  4. Çıkan sayfada Blogger'a Devam Et butonuna tıklayın.
  5. Blogger yönetim paneline girmiş bulunuyorsunuz. Karşınıza çıkan sayfada daktilo resminin altında ki YENİ BLOG butonuna tıklayın.
  6. Açılan pencerede Başlık bölümüne oluşturmak istediğiniz blogun ismini , Adres bölümüne de alan adını girin ve Blog oluştur! butonuna tıklayın. Şu an blogunuz kullanıma hazır, sıra muhteşem bir hale getirmekte.
  7. Htmlevi.blogspot.com adresine girin. Temalar bölümünü açın ve ücretsiz bir şeklide sizlere sunduğum onlarca tema arasından size en uygun olanını seçin ve indirin.
  8. Tekrar Blogger yönetim paneline dönün. Sol tarafta bulunan menüden Tema seçeneğini bulun ve tıklayın. Sağ tarafta en üstte bulunan Yedekle / Geri Yükle butonuna tıklayıp indirdiğiniz temayı yükleyin. Ve Yerleşim bölümündeki Gadgetleri kendinize göre düzenleyin. (Bkz : Bloggera Tema Nasıl Yüklenir ?)
 Artık her şey hazır yazılarınızı yazmaya başlaya bilir ve farklı fikirler için blogumda bulunan Eklentileri kullanabilirsiniz. Kafanıza takılan veya yapamadığınız bir bölüm olursa yorumlar bölümünden belirtmekten çekinmeyin. Unutmayın ki çok fazla ziyaretçi sayısına ulaşmak için çok emek vermek gerekir.

# Blogger hesabı oluşturma # Sıfırdan site kurma # En baştan blog oluşturma # Ücretsiz site kurma # Blogger temaları # Bloggera nasıl tema yüklenir?

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim