Blog Tecrübem 2 yaşında!

Blog Tecrübem 2 yaşında!
Blog Tecrübem 2 yaşında!
Geçen tesadüf eseri gözüm takıldı bilgisayarın sağ alt köşesinde görünen tarihe. Bir an duraksayıp, "Kasım ayındayız biz", şeklinde bir tepki verdim. 18 Kasım'ı da geçmişiz ama blogda yazı yok. Neyse ki fazla geç kalmadan hatırlamış oldum. Evet, Blog Tecrübem artık iki yaşında dostlarım!

Son zamanlarda blogu baya boşladım sanırım. Şimdi ben de muhalif parti yöneticileri gibi bu durumu hükümete yorucam ama maalesef bu bir gerçek. Malum ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bu durum ister istemez günlük yaşantımızı ve aynı zamanda iki satır bir şeyler karalayarak huzur bulduğumuz bloglarımızı da etkiler oldu. Hitap ettiğimiz kitle, konu, amaç ne olursa olsun sonuç itibariyle bir şeyler yazmaya, paylaşmaya çalışıyoruz. İşin maddi boyutu da düşünüldüğünde kolayca anlaşılır zaten özünde kendi ruhumuzu beslemek için blog tuttuğumuz.

Zamanında sitem ettiğim popüler blog yazarlarına da hak verir oldum artık. İçerik hazırlamak, yazmak belki bir süre sonra bizler için kolaylaşabilir ama içerik hazırlarken harcadığımız vaktin kat be katını içerik konusu bulmak için harcıyoruz. Çünkü okunduğunu, takip edildiğini anlamak bir süre sonra mükemmelciliğe bürünmemize neden oluyor. Bu da ister istemez daha özgün, daha kaliteli içerik arayışına sokuyor, beraberinde de tembelliği getiriyor. Gerçi ben bu kadar popüler olduğumu düşünmüyorum ama bundan iki yıl önce 100 okunmayı geçmeyen içeriklerimin şimdilerde 1000 okunmaya ulaşması bile yeterli benim için.

Umarım daha nice yıllar blog tutmaya devam ederiz dostlarım.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim