Kendi Whatsapp Çıkartmanızı Nasıl Yapabilirsiniz ?


Whatsapp'a eklenen yeni özellikle artık sticker yani çıkartma özelliği aktif.Fakat bu çıkartmaları beğenmediyseniz yeni çıkartma fikirleri aklınıza geldiyse kendi çıkartmanızı kendiniz yapabilirsiniz.O zaman başlayalım.
  1. Google Play Store'u açın ve Sticker Maker For Whatsapp uygulamasını arayın.
  2. Uygulamayı indirin ve çalıştırın.
  3. “Create a new sticker pack” seçeneğine tıklayın.
  4. Çıkartma paketinizin adını ve tasarımcısının adını (yani adınızı ya da takma adınızı) girin. Bu sadece açıklama amaçlıdır ve özelleştirilmiş çıkartmalarınıza diğer WhatsApp kullanıcıları erişemez.
  5. Oluşturduğunuz çıkartma arşivini açıp Tray İcon butonuna tıklayın.Bu aşamada çıkartma arşivinize bir kapak fotoğrafı oluşturacaksınız.Fotoğrafı galerinizden seçebilir veya fotoğraf çekebilirsiniz.
  6. Fotoğrafı çektikten sonra kapak fotoğrafınızı istediğiniz yerlerden dokunarak kesin ve Yes Save Sticker tuşuna basın.
  7. Kapak fotoğrafı oluşturduktan sonra ilk sticker alanı açılır ve aynı şekilde sticker ekleyebilirsiniz.Bu işlemleri tekrarlayarak sticker arşivinizi oluşturun.
  8. Çıkartma paketiniz hazır olduktan sonra, Add To Whatsapp seçeneğine dokunun.(Çıkartma paketinizde en az 3 çıkartma olmasına dikkat edin.Yoksa Something went wrong hatasıyla en az 3 çıkartma eklemeniz gerektiği bildirimini alırsınız.)
  9. Yes Publish seçeneğine tıklayın.Daha sonra karşınıza reklam gelicek reklamı kapatın.Ve çıkartma paketini whatsappa eklemek istiyormusunuz bildirimini Ekle diyerek onaylayın.
  10. Oluşturduğunuz stickerları görmek için Whatsapp'ı açıp kapatmanız gerekebilir.

Not ; Fotoğrafın arka planını önceden silerseniz daha az uğraşırsınız.Fotoğraf arka planını silmenin en kolay yolu için konumuza girin.

    Yorum Gönder

    Daha yeni Daha eski

    İletişim