Samsung Galaxy S4 Mini Root Atma



Rahat çalışabilmeniz için “.rar” dosyasını masaüstünüze klasöre çıkartın. Dosya içerisinde aşağıdaki resimde de gösterildiği gibi “odin” programı ve “.rar.md5” dosyası çıkacaktır. “.rar.md5” dosyası telefonumuza gömeceğimiz dosya olup, geriye kalan dosyalar ise “Odin” programının dosyaları olmaktadır.



Cihaz Ayarları

Cihazınızın ayarlar bölümünde bulunan “cihaz hakkında veya telefon hakkında veya cihaz bilgisi veya telefon bilgisi” bölümüne girin.

Yapım Numarasına 7 defa dokunun artık geliştiricisiniz uyarısını aldıktan sonra tekrar ayarlar bölümüne dönün ve Geliştirici Seçenekleri isimli bölümün açıldığını göreceksiniz.

Geliştirici Seçenekleri içerisinde bulunan “USB Hata Ayıklama”, “OEM Kilidini Aç” (OEM kilidi her cihazda olmayabilir eğer yok ise herhangi bir soruna yol açmamaktadır.) seçeneklerini aktif edin.

Daha sonra yine Ayarlar bölümündeki Güvenlik bölümü içerisine bulunan Bilinmeyen Kaynaklardan Uygulama Yüklemeye izin verin.

Cihazı Download Mode’a Alma

cihazınızı “download mode” a almanız gerekmektedir. Bunun için yapmanız gereken cihazınızı kapatın, kapattıktan sonra “power(açma/kapama)”,”Ses Kısma” ve “home” tuşlarına aynı anda basın. Eğer Home tuşunuz yoksa power ve ses kısma düğmelerine basmanız yeterli olacaktır.

Düğmelere basılı kaldıktan sonra karşınıza “Devam Et(Continue)”, “Vazgeç(Cancel)” seçenekleri gelecektir.

Devam etmek için “Ses Açma” tuşunu basın. Devam ettikten sonra cihazınız aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi download mode düşecektir.


MODELANDROID SÜRÜMÜİNDİRME BAĞLANTISI
GT-I91904.4.2İndir
GT-I91924.4.2İndir
GT-I91924.4.2İndir
GT-I91924.4.2İndir
GT-I91954.4.2İndir
GT-I9195H4.4.2İndir
GT-I9195L4.4.2İndir
GT-I9195T4.4.2İndir
GT-I91974.4.2İndir

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim