Blogger Blogu İçin Mobil Uygulama Yapımı

 Merhabalar, bu yazımda hiç bir kodlama bilgisine sahip olmadan nasıl kendi blogunuza ait bir mobil uygulama yapabileceğinizden bahsedeceğim.

Blogger Mobil Uygulama Yapımı


Nasıl Yapılır ?

  • AppsGeyser.com'a girin. Sol üst köşedeki Login yazısına tıklayın. Çıkan pencereden Register seçeneğini seçin ve kaydolun.
  • Çıkan Dashboard sayfasında CREATE NOW butonuna tıklayın. Açılan yeni sayfada en alta inin ve Blog kategorisini seçin.
  • Ekrana gelen yapım sayfasında NEXT butonuna basın. Ardından çıkan APP SETTINGS bölümünde açılan 3 kutudan 2 tanesini kapatın. (Eğer uygulamanıza birden fazla blog ekliyecekseniz sekmeleri çoğalta bilirisiniz.)
  • Select blog type bölümünden Blogger Blog seçeneğini işaretleyin. Enter blog title bölümüne blogunuzun ismini girin. Ardından Enter blog url bölümüne blogunuzun adresini girin. (Örnek: https://htmlevi.blogspot.com) ve NEXT butonuna basın.
  • APP NAME bölümüne uygulamanızın adını girin. Tekrar NEXT butonuna basın. Çıkan DECRIPTION bölümüne isteğe bağlı olarak açıklama ekleyin. Son olarak ICON bölümünden ister Default icon seçeneğini seçerek hazır bir görsel kullanın veya Custom icon seçeneğini seçerek kendi görselinizi ekleyip NEXT butonuna basın.
  • Tüm her şeyi ayarladıktan sonra çıkan CREATE butonuna basın. Dashboard sayfasına yönlendikten sonra çıkan yere telefon numaranızı ve isminizi girip kaydedin.
  • Uygulanamızı indirmek için sayfanın aşağısına inin ve kere kod altındaki DOWNLOAD butonuna basın. Uygulama yapım işlemi bittikten sonra çıkan yeşil indirme butonuna tıklayın. Yeni sayfaya yönlendiğinizde uygulamanız otomatik olarak inecektir.
 Her ne kadar akıcı ve yalın anlatmaya çalışsam da bu işlemleri görmeden yapmak zor olabiliyor. Aşağıdaki videoyu izleyerek uygulamanızı sorunsuz bir şekilde yapabilirisiniz.

Videolu Anlatım


#Blogger Temaları #Blogger Eklentileri #Blogger İpuçları #Ücretsiz Blogger Temları #Türkçe Blogger Temaları #Blogger Mobil Uygulaması #Blog Uygulaması Yapımı #Kodsuz Uygulama Yapımı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim