İzlediklerim: Aquaman #2

Aquaman
Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda ise vizyonda olan benimde vakit bulup gidebildiğim bir film olan Aquaman filminden bahsedeceğim, mutlaka izlenecekler diye oluşturduğunuz bir liste varsa eklemelisiniz.:)

Filmimiz DC karakteri olan Aquaman'in nasıl doğduğunu anlatıyor daha önce kendisiyle zaten Justice League'de karşılaşmıştık ama bu sefer Arthur'un tek başına neler yaşadığını ve yaptığını nasıl bu şekilde farkındalık kazandığını izliyoruz.
Aquaman
Film hakkında spoiler vermeden konuşmam gerekirse, filmin baş rölünde Jason Momoa (Arthur) oynuyor bununla birlikte ilerleyen sahnelerde yanına Amber Heard (Mera) geliyor. İlerleyen sahnelerde ikilinin yaptıklarını görüyoruz, film bizi tamamen suyun altında kurulmuş bir krallık olan Atlantis şehrine götürüyor. İki dünyanın bir arada yaşamayacağına inanan Atlantis'in kralı olan King Orm (Patrick Wilson) yeryüzü insanlarına kötülük etmeye başlamasıyla film hızlanıyor ve Arthur her iki dünyadaki hayata adapte olabildiği için bu iki dünya üzerindeki düzeni sağlamaya çalışıyor. Film yaklaşık 2 saat bize inanılmaz bir görsel şölen sunuyor özellikle deniz altında yaratılan atmosfer harikaydı filmin en beğendiğim yönü bu oldu diyebilirim ve aksiyon sahneleri ve film müzikleride gerçekten iyiydi.
Aquaman
Filmde en çok beğendiğim sahne ise Arthur'un eski Atlantis kralı olan Atlan'ın kayıp mızrağını almaya gitmesi ve oradan Kraken ile karşılaşmasıydı gerçekten Kraken sahnesi çok iyi olmuş karşılaştığı sahnede Kraken'in tam olarak neye benzediğini göremesekte ilerleyen sahnelerde Arthur, Kraken ile birlikte karşımıza çıkıyor.

Beğenmediğim kısımları ise bazı yerlerde izleyiciyi güldürmeyi hedeflemişler lakin bana sadece komik olmaya çalışıyorlarmış gibi geldi özellikle bar sahnesini izlerken noluyor demiştim.

Geç kalmadan izlemenizi tavsiye ederim filmin  IMDB puanı 7.1 ve bu puanı sonuna kadar hak ediyor benim puanım 9/10 oldu, bir sonraki yazımda görüşmek üzere.:)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim