Android 10 Güncelleme Alacak Samsung Modelleri

Bu hafta başında internete düşen bir belgeyle Samsung’un Android 10 güncellemesi alacak telefon ve tabletlerinin listesi ortaya çıktı. Samsung, uygun bütçeye hitap eden serileri de dahil olmak üzere birçok telefonuna Android 10 güncellemesi sunacak.
Hafta başında ortaya çıkan bir belge, Samsung’un amiral gemileri olan Galaxy S10 serisi ve Note10 serisi de dahil olmak üzere birçok telefonuna Android 10 güncellemesi sunacağını ortaya çıkardı.

Samsung’un, amiral gemileri olan Galaxy S10 ve Note 10’a Android 10 güncellemesi sunması şaşırtıcı değil. Ancak söylenti doğruysa, Samsung amiral gemilerine beklenenden çok daha erken bir aşamada Android 10’u sunacak. Samsung, amiral gemileri için güncellemeyi önümüzdeki kış aylarında sunabilir. 


Sızan liste şaşırtıcı derecede iyi haberler de sunuyor. Samsung, amiral gemileri haricinde diğer telefonlarına da Android 10 güncellemesi sunmak için çalışmaya devam ediyor. Ancak bu telefonların Android 10 güncellemesini ne zaman alacağı belli değil. 

Samsung’un Android 10 güncellemesi sunacağı telefon ve tabletlerin listesi şöyle:





Listeye bakıldığında Samsung’un Galaxy M, J, A gibi uygun fiyatlı telefonlarına da Android 10 güncellemesi sunacağı görünüyor. 

Yayınlanan listede Galaxy S10 5G ve Note 10 5G yok. Tahminlere göre Samsung bu iki telefonun alacağı güncelleme için ayrı bir çalışma yürütüyor. Galaxy S10 5G ve Note 10 5G, Android 10 güncellemesini beraber alacaklar. 

Sızan listede yer almayan bir diğer cihaz ise Samsung’un iPad Pro muadili tableti Galaxy Tab S6. Galaxy Tab S6, Samsung’un bu zamana kadar piyasaya sürdüğü en iyi tablet. Muhtemelen Tab S6'nın Android 10 güncellemesi için özel bir çalışma yürütülüyor. 


Samsung, eski amiral gemileri olan Galaxy S8 ve Note 8’i Android 10 güncelleme listesine almamış gibi görünüyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim