Paylaşımlı Dijital Ajanda

Günlük rutinlerimi yazdığımda bir çok kişi tempomuza hayret ediyor. Fakat yapacak birşey yok, yapılması gereken şeyler var ve bunları yapacak sadece iki kişi var: kocam ve ben. Bu yüzden zamanıızı ve işleri çok iyi planlamak zorundayız.

Bu planlama işini kolaylaştırmak için ikimiz de telefonumuza ücretsiz bir aplikasyon yükledik. Aynı işi yapan pek çok uygulama var, biz Cozi’yi denedik ve memnun kaldık.
Bu uygulamayı ikimiz de kurduktan sonra, bir mail hesabı ile oturum açıyoruz ve böylece ajandamızı paylaşmış oluyoruz. Her ikimiz de ajandaya etkinlikleri girdiğimizde, bir diğerinin ekranında eklenmiş oluyor ve böylece olaydan anında haberdar oluyor. Çocukların toplantıları, aktiviteleri, özel gezi programlarımız, kişisel geziler, spor dersleri ... herşey listede.


Bu ajandayı kullanmaya başlamadan önce programlarımızı konuşacak zaman bile bulamıyorduk, kağıtlar da bizde pek işe yaramadı çünkü her gün kontrol edilmesi güçtü benim için. Şimdi her sabah günlük programa bakıyorum, arada da uzun vadeli inceliyorum, yeni bir olay geldiğinde anında ekliyorum ve gerçekten hayatımız inanılmaz kolaylaştı sayesinde. Üstelik kendini tekrar eden programlarda bir kere yazmak yeterli oluyor, her hafta tekrar et gibi bir seçeneği var ve otomatik olarak ekleniyor. İstenirse şu tarihte bitsin denilebiliyor. Laf aramızda benim en çok işime gelen taraflarından birisi “girls night out” larımı planlanır planlanmaz listeye ekliyor oluşum. Böyece itiraza pek mahal kalmıyor😉😂



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim