Hazır Konteyner Ev Modelleri Kısa Sürede Teslim Ediliyor

 

 

Hazır konteyner evler, istediğiniz standartlara uygun olarak inşa edilebilen, klasik betonarme yapılardan oldukça farklı bir ev modelidir. Her detayı ile merak uyandıran konteyner evler birçok kişinin hayallerinin gerçeğe dönüştürülmesinde büyük rol oynamıştır. Özellikle 2022 verilerine bakıldığında yapı sektörünün en çok tercih edilen ev modeli konumundadır. Sunmuş olduğu avantaj ve kalite güvencesi ile herkese hitap eden konteyner evler, yenilikçi ve gelişmiş teknolojik üretim tesisleri ile güven veriyor.

 

Hazır konteyner ev modellerinin tamamı özel üretim tesislerinde hazırlanıyor. Her bir ev modeli proje bazlı çalışılarak kalite kontrol ekiplerinin onayından geçiyor. Sıfır hata, yüksek kalite anlayışı ile üretilen hazır evler istenilen standartlara uygun olarak üretiliyor. Proje aşaması, özel programlar aracılığı ile hazırlanarak proje üzerinden üretimlere başlanıyor. Evin her noktası milimi milimine hesaplanarak üretilip satışa hazır hale getiriliyor. Sizler de kira ödemekten sıkıldıysanız, kendinize ait uygun fiyatlı kullanışlı bir ev arayışında iseniz hazır konteyner ev modellerini inceleyerek kendinize ait bir eve sahip olabilirsiniz.

Konteyner Ev Modelleri 2022 Yılında da En Gözde Ev Modeli Arasına Girmeyi Başardı

 

Her yıl binlerce üretimi ile Türkiye’nin 81 ilinde rastlanan konteyner evler, birçok farklı model ağı ile kullanıcıların gözdesi konumunda yer alıyor. 2+1 standart konteyner ev modeli 42 metrekare büyüklüğü ile 2 kişilik bir aile için uygun bir ev modelidir. Ergonomik tasarımları ve iç mimari planı ile kusursuz tasarıma sahip olan bu ev modeli uygun fiyat perspektifi ile bütçeye uyum sağlıyor.

Konteyner ev modelleri ile hem yıllarca kiracı olmaya, hem de kredi ödemeye son veriliyor.  Son dönemlerde en çok araştırılan konular arasında yer alan konteyner ev modellerine Türkiye’nin 81 ilinde rastlamak mümkün. Eşsiz tasarımları ile hazır konteyner evler ile ilgili sizlerde bilgi sahibi olarak evinize sahip olabilirsiniz.

Polyester Kabinler Özel Projeli Elektrik Tesisatı İle Ön Planda

Polyester kabin, özellikle güvenlik görevlileri için olmazsa olmaz yapıların başında gelir. 150x150 büyüklük ve genişliği ile satışa sunulan bu kabinler ihtiyaca yönelik olarak da büyük ebatlarda üretilmekte. Polyester kabinler görünüm bakımından modern yapılara uyum sağlar. 4 yönünde bulunan pencere sistemi ile her noktada görüş mesafesi açıktır. Bu özelliği ile de görev yapacak güvenlik görevlilerine kolaylık sağlar.

Polyester kabinler, özel elektrik tesisat dizaynı ile kullanıcı dostudur. Risk, tamamen ortadan kaldırılarak üretilen polyester kabinlerde VİKO marka yüksek kalite sigorta kullanılır. Özel kutusunda toparlanarak inşa edilen sigorta tesisatı, kablo ve basit görünümden uzak bir görünüme sahiptir. Kabin içerisinde göze hitap etmeyen herhangi bir nokta yer almaz. Güvenli elektrik tesisatı kabinin arka kısmında özel buatta yer alır. Bu buat aracılığı ile polyester kabinin merkezi şebeke bağlantı kısmı ayarlanır. Özel ergonomik aydınlatma armatürleri kullanılan polyester kabinler, tam yapı güvenliğine sahip en iyi yapılar arasındadır. Sizler de ihtiyacınıza uygun olan noktalar için polyester kabin modellerine bakarak dilediğiniz yapıyı yaptırabilirsiniz.

 

Kısa Sürede Kurulum Garantisi İle Acil İhtiyaçlarınızda Polyester Kabin Sizlerle

Kalitesi, modern yapısı ve kullanım avantajları ile satış rakoru kıran polyester kabinler kullanıcılar tarafından rağbet görüyor. Özellikle acil ihtiyaçlarınızda sizlere 7/24 hizmet veren polyester kabinler kısa süre içerisinde kurulumları ile sizlere hizmet veriyor. Polyester kabinlerin kurulum süreci, kurulum yapılacak olan alanlara göre değişkenlik gösterse de en geç 10 iş günü içerisinde sizlere hazır olarak teslim edilir. Kabin içerisinde yer alan kapı ve pencerelerde PVC sistemi kullanılıyor. Bu sistem sayesinde kabin içerisinde ekstra ısı ve ses yalıtımı hakim oluyor. Uluslararası birçok noktada kabul gören ve kullanılan polyester kabinler Türkiye’de de yoğun ilgi görüyor. Sizler de kalitesi ile ön planda olan polyester kabin seçeneklerinden yararlanabilir ve dilediğiniz noktalara bu kabinden yaptırabilirsiniz.

 



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz https://ift.tt/8bSHDF5

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim