Monster Notebook, müşterisine MacBook satın aldı

Yerli dizüstü bilgisayar üreticisi Monster Notebook, genç müşterisinin isteğine sessiz kalmadı. MacOS işletim sistemine sahip bir bilgisayardan yazılım geliştirmesi gerektiğini ifade eden kullanıcısına MacBook satın aldı.

Monster Notebook genç kullanıcısının isteğini kırmadı

Monster Notebook, LinkedIn üzerinden ulaşan kullanıcısının isteğini geri çevirmedi. Uzun yıllardır Monster Notebook kullandığını ifade eden ve iOS yazılımları geliştirmek için bir Mac cihazına ihtiyaç duyduğunu söyleyen genç kullanıcı, Monster’dan MacBook almaya hak kazandı.

Windows bilgisayara macOS kurmak gibi yolları denemesine rağmen Mac bilgisayar ihtiyaç duyduğunu söyleyen Enes Bıyyık, arkadaşlarından Mac ödünç almak veya beraber sabahlamak zorunda kaldığını ifade etti. Kendi projesinin daha ileri gidebilmesi için ise macOS’a ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.


Paylaşımıyla kısa sürede büyük ilgi toplamayı başaran Bıyyık’ın yardımına Monster Notebook yetişti. Bıyyık’ın LinkedIn üzerinden paylaştığı gönderiye, “Sevgili Enes test bilgisayarını senin için sipariş ettik. Sen yeter ki üretmeye devam et. Monster Notebook hep yanında” ifadesiyle cevap verdi.

Monster’ın bu hareketine karşı sessiz kalmayan genç geliştiricisi ise şirkete teşekkür etmeyi ihmal etmedi. “Desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Böylesine bir aileden böylesine bir destek beni hem çok mutlu etti hem de çalışmaya daha da motive etti” dedi.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz https://ift.tt/IXupD1F

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim