Acil nakit para arayanların imdadına Ziraat Bankası koştu! Bu şartları taşıyanlar hemen 15.000 TL'yi hesabına aktaracak!

Haberport’ta yer alan habere göre, Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası vatandaşlara 15 bin TL ihtiyaç kredisi sunuyor. Ödeme kolaylığının yanı sıra 60 ay vade imkanı veren banka faiz oranını da oldukça düşük tutuyor.

Nakit para arayanların imdadına koştu!

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi denilince akla gelen ilk bankalardan biri oluyor. Bankadan yapılan açıklamaya göre nakit para arayan vatandaşlara düşük faizli, uzun vadeli ihtiyaç kredisi tanımlanacak. İhtiyaç kredisi detaylarına bakıldığında banka 15 bin TL kredi için 36 ay vade ve yüzde 1,20 faiz oranı sunuyor. Böylelikle aylık taksitler oldukça düşük tutarlara denk geliyor.

Başvurular nasıl yapılacak?

Ziraat Bankası’ndan alınan son dakika haberine göre, 15.000 TL ihtiyaç kredisi başvuruları dijital bankacılık, mobil bankacılık ve şubeler aracılığıyla gerçekleştirilebilecek. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların muhakkak 18 yaşını geçmiş olması, geçerli TC kimlik kartı, pasaport ya da ehliyet sahibi olması gerekiyor. Özel şart olarak ise kredi notunun 1.100 puan ve üzerinde olması isteniyor.

Ziraat Bankası’nın bu şartlarını taşıyan kişiler kolaylıkla 15.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Kredi başvuruları nakit para arayan vatandaşlar için 7 gün 24 saat devam ediyor.

Kaynak: https://www.haberport.com/esten-dosttan-borc-aramaya-son-banka-15-000-tl-nakit-dagitacak-sartlara-uyan-ertesi-sabah-hemen-alacak/90009/

 



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz https://ift.tt/U2Mnuk8

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim