Zen Poliklinik Paris Işıltısı

 

Zen Poliklinik Paris Işıltısı cildi parlaklık ve canlılık kazandıran, cildi düzeltmeyi amaçlayan bir cilt bakım tekniğidir. Bu teknik cildin derin katmanlarına kadar nüfuz etmesini sağlamak için cilt üzerinde hafif bir çekme veya sürme hissi oluşturur. Tekniğin amacı cildin doğal parlaklığını ortaya çıkarmak ve cilt tonunu düzeltmektir. Tekniğin sonucunda cilt yumuşacık, daha canlı ve parlak bir hale gelir. Tekniğin cilt üzerinde oluşturduğu etki, çoğu zaman 8 ila 10 hafta arasında sürer.

Paris Işıltısı Kimlere Yapılır

Paris ışıltısı genellikle koyu cilt tonlarına sahip olan kişilere uygulanır. Cilt tonu çok koyu olan kişilerin cildine, pembe veya turuncu tonlarındaki Paris ışıltısı uygulanabilir. Bu, cildin canlandırılmasına ve aydınlatılmasına yardımcı olur.

Paris Işıltısı Nasıl Yapılır?

Zen Poliklinik Paris ışıltısı cilde uygulandıktan sonra, cilt üzerinde kalıcı ve parlak bir görünüm elde etmek için yapılır. Bu işlem için özel olarak hazırlanmış olan Paris ışıltısı kremleri kullanılır. Bu kremlerin özellikleri ve içeriği arasında mikro kristaller, parlak pigmentler, vitaminler ve mineraller vardır. Kremler cilde uygulandıktan sonra, cilt üzerinde parlak renkli bir ışıltı oluşturur. Bu işlemin uygulanması öncesinde cilt, temizlenmeli ve kurulanmalıdır.

Ardından, krem uygun bir miktar alınarak cildin tüm alanlarına sürülür. Daha sonra, uygulanan kremin cildin üzerinde eşit bir şekilde dağılması sağlanır. Daha sonra, bir makyaj süngeri kullanarak kremin hafifçe kazınarak cildin üzerinde eşit bir görünüm elde edilmesi sağlanır. Son olarak, ciltten sıvı makyaj temizleyicisi kullanarak kremin cilt üzerindeki izleri temizlenir. Son olarak, cilt üzerine istenilen makyaj ürünleri uygulanabilir. Konu hakkında detaylı bilgi için Zen poliklinik ile iletişime geçebilirsiniz.

Paris Işıltısı Yaptırmanın Avantajları Nelerdir

Cilt tonunu ve canlılığını artırır. Ciltteki çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Güneşten kaynaklanan cilt kuruluklarının önüne geçer. Cildin daha genç görünmesini sağlar. Ciltteki hasarların onarılmasına yardımcı olur. Cildin daha parlak görünmesini sağlar. Cilt tonunu dengeler. Ciltte oluşan kırışıklıkların görünümünü azaltır. Ciltteki kurulukların giderilmesine yardımcı olur. Ciltteki bozuklukların giderilmesine yardımcı olur.

Paris Işıltısının İçeriği Nedir?

Zen Poliklinik Paris ışıltısı cildin güzelliğini ortaya çıkarmak için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. İçeriğinde, cildi nemlendirmek veya rahatlatmak için bitki özleri, Vitamin C, E ve A, kolajen, saf aloe vera veya şeker tarhları gibi doğal besinler bulunur. Ayrıca, cildi beslemek ve güzelleştirmek için çeşitli bitki özleri, amino asitler, mineral, antioksidanlar, peptitler ve botanik yağlar da içerir.

Paris Işıltısı Kaç Seans Uygulanır?

Paris ışıltısı, cilt için genellikle 2 veya 3 seanstan oluşan bir tedavi seçeneğidir. Bir seans, birkaç saat sürebilir, ancak sonuçlar belirtilerin ne kadar ciddi olduğuna ve cildin ne kadar hassas olduğuna bağlı olarak değişebilir. Detaylı bilgi ve merak ettikleriniz için Zen Poliklinik ile iletişime geçebilirsiniz.

Zen Poliklinik İletişim Adresleri

Zen Poliklinik Paris ışıltısı alanında kaliteli hizmet almak isteyenler için iletişim bilgileri ise;

https://zenpolyclinic.com/

 

(0216) 212 07 47

Facebook: @zenpoliklinik

Instagram: @zenpoliklinik

YouTube: ZenPoliklinik

Google Maps: ZenPoliklinik

 



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz https://ift.tt/rpscmM3

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim