Mükemmel düğün kartını seçmenin en iyi yolu

 

Mükemmel düğün davetiyesini seçmenin en iyi yolu, davetiye göndereceğiniz kişiyle olan ilişkinizi dikkate almaktır. Yakın arkadaşsanız kişisel bir not, genel bir karttan daha anlamlıdır. Uzak bir arkadaşınız veya aileniz varsa genel bir kart uygun olabilir.

 

Düğün davetiyelerinizi kişiselleştirmenin en iyi yolları

Düğün davetiyeleri düğün planlamasının önemli bir parçasıdır. Düğün davetiyesi kişiye özel olduğundan ve kalabalığın arasından sıyrılacak şekilde tasarlandığından emin olmanız gerekir. Bu makalede, düğün davetiyelerinizi öne çıkaracak şekilde nasıl kişiselleştireceğinize dair  ipuçları verilmektedir.

Bir düğün herkes için özel bir andır. Bu, sizi seven tüm insanların sizinle yeni hayatınızı kutlamak için bir araya geldiği zamandır. Ancak onu daha da özel kılan şey, düğün davetiyelerinize verebileceğiniz kişiliktir.

Kişiye özel düğün davetiyeleri ile bu özel günü, katılan herkes için gerçekten eşsiz ve unutulmaz kılabilirsiniz. İşte düğün davetiyelerinizi kişiselleştirmenin en iyi yollarından bazıları.

1. Zarfı kişiselleştirin: Zarfın üzerine gelin ve damadın resimlerini koyabilir veya davetiyenizde birlikte resimlerini kullanabilirsiniz. Davetiyelerine eklemek istedikleri diğer sevdiklerinin fotoğraflarını da bulundurabilirler.

2. Fotoğraf ekleyin: Aile üyelerinin, arkadaşlarınızın ve evcil hayvanlarınızın fotoğraflarını ekleyerek veya fotoğrafın etrafına bir fotoğraf çerçevesi ekleyerek davetiyeye fotoğraf veya diğer kişisel bilgileri de ekleyebilirsiniz.

3. Güzel bir mesaj ekleyin: Hem online davetiyenize hem de davetiye linkinizi sevdikleriniz ile paylaşırken; akılda kalıcı ve eğlenceli bir mesaj ekleyin. 

 

En güzel online düğün davetiyesi için davetino ’yu ziyaret edebilirsiniz.

 



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz https://ift.tt/WS5MTtU

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim