Beşiktaş’ta başkan adayı Hasan Arat’dan açıklama

 

Beşiktaş’ta başkan adayı Hasan Arat, seçimi kazanması halinde ‘Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi’ olacak Feyyaz Uçar ve ‘Futbol Takımları Genel Koordinatörü’ görevine getirilecek Samet Aybaba’yı basına tanıttı.

Beşiktaş’ta 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adayı Hasan Arat, yönetime gelmeleri halinde Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olacak Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü görevini üstlenecek Samet Aybaba için İstanbul Beşiktaş’ta bir otelde tanıtım toplantısı düzenledi.

Hasan Arat: “Beşiktaş’ı iyi bir gelecek bekliyor”

Seçim kararı alındıktan sonra çalışmalara 1 Kasım’da Süleyman Seba’nın köyü olan Sakarya’nın Hendek ilçesine bağlı Soğuksu’dan bir  fixbet Türkiye çalışmasına başladıklarını dile getirerek sözlerine başlayan Arat, “Hem genel kurul üyeleri hem camia ve özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldık. Beşiktaş’ta bir değişim isteniyor. Bu değişim bir beyaz sayfanın açılacağını gösteriyor. Biz bu değişim isteğine ve projelerin dikkatle incelendiğine şahit olduk. Tanıtım toplantısında beklediğimizin üstünde kongre üyesinin ilgisini gördük. Nereye gidersek gidelim yaptığımız tanıtımın sosyal medyada canlı olarak takip edildiğini gözlemledik. Bunu gözlerken elde ettiğimiz rakamlar inanılmaz rakamlardı. Bu rakamların büyüklüğü Beşiktaş markasından geliyor. Türkiye 1 aydır Beşiktaş konuşuyor. Beşiktaş’ı iyi bir gelecek bekliyor. Herkes ’Nasıl daha iyisini yaparım?’ diye uğraşıyor” diye konuştu.

 



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz https://ift.tt/6luBw5j

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim