Adanaspor Birçok İsimle Yollarını Ayırmaya Hazırlanıyor

 

2023/2024 sezonu, Adanaspor için iyi geçmedi. 34 haftalık maratonu 14’üncü sırada tamamlayan turuncu beyazlı takım, taraftarların beklentilerini karşılayamadı. Yönetim, 2024/2025 sezonu öncesinde radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Kulislerde birçok isimle yolların ayrılacağı konuşuluyor. Gelin, taraftarlar tarafından merakla beklenen Adanaspor haberleri hakkında bilgi verelim!

Junior Fernandes’in Durumu Belirsizliğini Koruyor

Adanaspor’da sözleşmesi bitecek isimlerin başında Junior Fernandes geliyor. 1988 doğumlu oyuncu, sezon başında herhangi bir bonservis bedeli olmadan turuncu beyazlı takıma transfer olmuştu. Taraftarların Alanyaspor, Başakşehir ve Manisa FK’dan tanıdığı deneyimli isim, sezon içerisinde Adanaspor haber kategorisinin başkahramanı olmayı başardı. 27 maçta dokuz gol atıp iki asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Yönetim, 36 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini bir yıl daha uzatmak istiyor. Junior Fernandes’in bu isteğe nasıl cevap vereceği bilinmiyor.

Ferhat Kaplan Takımdan Ayrılmaya Hazırlanıyor

Türk futbolunun deneyimli isimleri arasında yer alan Ferhat Kaplan, 2023/2024 sezonunun devre arasında Adanaspor’a transfer oldu. Kendisiyle 30 Haziran 2024 tarihine kadar sürecek bir sözleşme imzalandı. Performansıyla geçer not alamayan 35 yaşındaki kaleciye yeni anlaşma teklif edilmeyecek. Adanaspor haberleri takip eden futbolseverler, takımın kalesini 2024/2025 sezonunda kimin koruyacağını daha şimdiden araştırmaya başladı.

Dimitri Oberlin Beklentileri Karşılayamadı

Dimitri Oberlin, Adanaspor’un 2023/2024 sezonu öncesinde kadrosuna kattığı isimlerden biriydi. 1997 doğumlu hücum oyuncusuyla bir yıllık sözleşme imzalandı. İsviçreli forvet, bu sezon 1.Lig’de 26 maça çıktı. Söz konusu müsabakaların 24’üne ilk 11’de başlarken iki karşılaşmada oyuna sonradan girdi. Bin 760 dakika sahada kalsa da takımına sadece üç gollük katkıda bulunabildi. Adanaspor haberleri takip eden futbolseverlerin eleştirilerine maruz kalan 27 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme önerilmeyecek.

Jordan Lukaku İstenmeyen Adam Oldu

2023 yılının Ağustos ayında Adanaspor haberi takip edenlerin karşısına çıkan sürpriz isim Jordan Lukaku oldu. Ünlü forvet Romelu Lukaku’nun kardeşi olan 1994 doğumlu sol bek, turuncu beyazlı takımla iki yıllık sözleşme imzaladı.

Deneyimli oyuncu, sezon boyunca birçok maçta şans bulsa da beklentileri karşılayamadı. Yönetim, 29 yaşındaki Belçikalıyla yolları ayırmak istiyor.

 



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri https://ift.tt/RQJCldk

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim