Hollanda Avrupa Şampiyonası’nın Sürpriz Ekiplerinden Biri Olabilir

 

14.06.2024 ile 14.07.2024 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası, sürpriz bir ülkenin zaferiyle sonuçlanabilir. Euro 2024 gruplar puan durumu tahminlerinde bulunanlar, özellikle İngiltere ve Fransa’nın favori olduğunu düşünüyorlar. Bunun yanı sıra ev sahibi Almanya’nın da yabana atılmayacak bir takım olduğuna inanıyorlar. 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin’e elenen ancak güzel bir performans ortaya koyan Hollanda, Euro 2024 puan durumu sürprizlerinden birini gerçekleştirerek bu üç ülkeye rakip olabilir.

Portakallar Zor Bir Gruba Düştü

Hollanda, Euro 2024’te D Grubu’nda mücadele edecek. Rakipleri arasında Fransa, Polonya ve Avusturya yer alıyor. Portakallar, Euro 2024 puan durumu açısından dezavantajlı gibi gözüküyor. Takdir edersiniz ki, bu grubun favorisi Fransa! Avusturya ve Polonya da asla yabana atılmaması gereken takımlar! Hollanda, Fransa’nın ardından Euro 2024 puan durumu ikincisi olmayı ve yoluna son 16 turunda devam etmeyi planlıyordu. Polonya ve Avusturya’nın varlığı, Portakallar lakaplı ülkenin bunu yapmasına mani olabilir.

D Grubu, hiç şüphesiz Euro 2024’ün en zorlu mücadelelerine sahne olacak. Fransa, Hollanda, Avusturya ve Polonya arasındaki maçların sonuçlarını önceden kestirmek bir hayli zor! Hollanda, ikinci olamasa dahi üçüncü olarak bu unvana erişen en iyi dört takımdan biri sıfatıyla son 16 turuna yükselebilir. Sonuç olarak Hollandalı futbolseverler, Euro 2024 gruplar puan durumu tahminlerini gerçekleştirirken gerçek anlamda ter dökecek.

Xavi Simons Turnuvaya Damga Vurabilir

Hollanda’nın özellikle İngiltere ve Fransa’ya kıyasla mütevazi bir kadrosu bulunuyor. Takımın en önemli ismi Xavi Simons olarak gösteriliyor. 2003 doğumlu yıldız, PSV Eindhoven’da yaptığı çıkışın ardından Paris Saint Germain tarafından transfer edildi. Fransız kulübü, genç yıldızı gelişimi için bir yıllığına RB Leipzig’e kiralamayı seçti.

21 yaşındaki oyuncu, RB Leipzig formasıyla 2023/2024 sezonunda fena olmayan bir performans ortaya koydu. Toplam 24 gole katkı sağlayarak boş bir oyuncu olmadığını gösterdi. Söz konusu performansı, kendisine Euro 2024 kapılarını da sonuna kadar açtı. Hollanda, Euro 2024 puan durumu hususunda iddialı olmak istiyorsa özellikle bu oyuncuya çok fazla ihtiyaç duyacak.



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri https://ift.tt/Ndq0OB9

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim