İbrahim Murat Gündüz, Anatolia Spor Kulübü'nün kurucusu ve şampiyon karate antrenörü Cumali Sarıdoğan'ı takdir ettiğini belirtti

 

 

Ibrahim Murat Gündüz, Anatolia Spor Kulübü'nün kurucusu ve şampiyon karate antrenörü Cumali Sarıdoğan'ı, dünyaca ünlü ve saygın WSKF Federasyonu'nun baş eğitmeni, 9. dan karate ustası Japon Hitoshi Kasuya sensei'yi Adana'da bir seminer düzenlemek üzere davet ettiği için takdir etti. Gündüz, aynı zamanda Karate ve Eğitim Yardımlaşma Vakfı'nın Mütevelli Heyeti üyesi olarak seçilmiş olup, Türkiye Karate Federasyonu başkanlık seçimlerinde Ercüment Taşdemir'i, Türkiye Kickboks Federasyonu başkanlık seçimlerinde ise yakın dostu ve Türkiye Kickboks ve Muay Thai Milli Takımları antrenörü Şahin Eroğlu'nu desteklediğini açıklamıştır.

 

Ibrahim Murat Gündüz, "Shotokan Karate-Do Teknik Çalışmaları ve Antrenörlük Eğitiminde Yeni Yaklaşımlar" başlıklı seminerin, Dünya Shotokan Karate Federasyonu (WSKF) Teknik Kurul Üyesi ve Baş Eğitmeni, 9. Dan Karate Antrenörü Hitoshi Kasuya'nın katılımıyla gerçekleşeceğini belirtti. Bu önemli etkinlik, 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda düzenlenecek ve Sensei Hitoshi Kasuya, Doç. Dr. Cenab Türkeri, Kasım Demir ve Cumaliıdoğanın rehberliinde yürütüleceir. Karate sporuna gönül veren herkesin katılımına açık olan bu seminer için karate topluluğunu heyecanla beklediğimizi ifade etmek isteriz. Bu vesileyle, karate eğitimine katkılarından ötürü Kasım Demir ve İsmet Turna'ya şükranlarımızı sunarız.

 

https://www.muratgunduzofficial.com/news


Ekran Resmi 2024 05 13 16.15.23



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri https://ift.tt/nGT7JS4

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim