Lord Voldemort’u Canlandıran Ralph Fiennes’ın Yeni Filmi “Conclave”den İlk Fragman

Ralph Fiennes Conclave İlk Fragman

Başrolünde Lord Voldemort rolüyle tanıdığımız Ralph Fiennes’ın yer aldığı Conclave filminden ilk fragman yayınlandı.

Conclave filminden ilk fragman paylaşıldı. Oscar ödüllü yönetmen Edward Berger’in yönettiği gerilim dolu yapım, Ralph Fiennes’ın başrolde yer aldığı yeni bir Papa seçimini konu alıyor. Harry Potter serisinde Lord Voldemort olarak gönlümüzde yer edinen aktör, bu kez Kardinal Lawrence rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Robert Harris’in aynı adlı kitabından uyarlanan Conclave, sevilen Papa’nın ani ölümü sonrasında yeni bir Papa seçme sürecini ele alıyor. Kardinal Lawrence, bu gizli süreci yönetmekle görevlendirilir. Ancak süreç ilerledikçe Lawrence kendini bir komplonun ortasında bulur ve kilisenin temellerini sarsabilecek bir sırrı keşfeder. Stanley Tucci, John Lithgow ve Isabella Rossellini gibi isimlerin de kadroda yer aldığı film, bu karmaşık sürecin perde arkasını gözler önüne seriyor.

Ralph Fiennes'ın Yeni Filmi "Conclave"den İlk Fragman

Filmin senaryosu, Tinker Tailor Soldier Spy ile tanınan Peter Straughan tarafından kaleme alındı. Edward Berger, geçtiğimiz yıl All Quiet on the Western Front (Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok) ile büyük beğeni toplamış ve Oscar dahil uluslararası alanda pek çok ödül kazanmıştı.

İlk fragmanda Kardinal Lawrence’ın bu büyük görevi yerine getirme zorunluluğundan bahsettiği ve kardinal seçim sürecinin ne denli zorlayıcı olduğuna dair ipuçları veriliyor. Filmdeki diğer karakterler de bu süreci kendi lehlerine çevirmek için ellerinden geleni yapıyor. Özellikle Tucci’nin canlandırdığı Kardinal Bellini ve Lithgow’un canlandırdığı Kardinal Tremblay arasındaki çekişme dikkat çekiyor.

İşte Ralph Fiennes’ın Yeni Filmi “Conclave”den İlk Fragman | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin müziklerini, Berger ile All Quiet on the Western Front’ta da çalışmış olan Volker Bertelmann üstleniyor. Görüntü yönetmenliğini Stéphane Fontaine yaparken, prodüksiyon tasarımı ise Suzie Davies’e emanet edilmiş.

Ralph Fiennes’ın başrolünde yer aldığı Conclave, Focus Features tarafından 1 Kasım’da sınırlı sayıda sinemada, 8 Kasım’da ise ABD başta olmak üzere birçok ülkede gösterime girecek.

Ralph Fiennes Conclave

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ralph Fiennes, Voldemort’tan Başka Bir Kötü Adamı Oynamayacağını Söyledi!

Lord Vodemort ile tanıdığımız Fiennes’ın yeni filminin fragmanını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: PinkVilla


Fantastik Canavarlar’ı Google NewsFacebookX ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.

The post Lord Voldemort’u Canlandıran Ralph Fiennes’ın Yeni Filmi “Conclave”den İlk Fragman appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/Zx39mwL

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim