Deli-Göz Moody’yi Oynamıştı: Brendan Gleeson, Yeni “Spider-Man” Dizisinde Rol Alacak

Brendan Gleeson, Spider-Man Yapımı Spider-Noir Dizisinde Rol Alacak

Harry Potter film serisinde Deli-Göz Moody karakterine hayat veren Brendan Gleeson, yeni Örümcek Adam dizisi Spider-Noir’de kötü karakteri canlandırmaya hazırlanıyor.

Ünlü İrlandalı oyuncu Brendan Gleeson, Amazon’un merakla beklenen Spider-Man Noir dizisinde önemli bir rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Harry Potter serisindeki unutulmaz Deli-Göz Moody performansıyla tanınan Gleeson, bu kez Marvel evreninde yerini alacak.

Variety’nin haberine göre Brendan Gleeson’ın dizide baş kötü karakteri canlandıracak. Ancak henüz hangi karakteri canlandıracağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Spider-Man Noir, 1930’ların New York’unda geçen ve şehrin tek süper kahramanı olarak geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan, yaşlanmış ve şansız bir özel dedektifin hikâyesini anlatacak.

Nicolas Cage’in Spider-Man Noir rolünü üstleneceği dizide, Lamorne Morris’in Robbie Robertson karakterini, Li Jun Li’nin bir New York gece kulübü şarkıcısını ve Abraham Popoola’nın I. Dünya Savaşı gazisini canlandıracağı biliniyor. Sekiz bölümden oluşacak dizi, her biri 45 dakikalık uzunlukta olacak.

Spider-Noir Dizisi

Brendan Gleeson, bu rolle birlikte hem Marvel hem de DC evrenlerinde yer alan nadir oyunculardan biri olacak. Aktör, önümüzdeki ay vizyona girecek olan Joker: Folie à Deux filminin kadrosunda da yer alıyor. Gleeson’ın kariyerinde öne çıkan diğer yapımlar arasında Paddington 2, Braveheart, Mission: Impossible 2, 28 Days Later, In Bruges ve Edge of Tomorrow bulunuyor.

Brendan Gleeson, Spider-Noir Dizisinde Kötü Karakteri Canlandıracak

Spider-Man Noir’in yapımcıları arasında aynı zamanda Spider-Man: Into the Spider-Verse filminin yapımcıları Phil Lord, Christopher Miller ve Amy Pascal da yer alıyor. Dizi, Steve Lightfoot ve Oren Uziel’in ortak showrunner’lığı ile hayata geçirilecek. Harry Bardbeer’in ilk iki bölümün yönetmenliğini üstleneceği biliniyor.

Nicolas Cage daha önce Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filminde Spider-Man Noir karakterine ses vermişti. Cage, yeni dizide Hollywood’un Altın Çağı’nın ruhunu yansıtmayı umduğunu belirtti ve siyah-beyaz çekimlerin bu atmosferi yaratmada etkili olabileceğini söyledi.

Brendan Gleeson, Spider-Noir Deli-Göz Moody

Spider-Noir dizisi ilk olarak MGM+ kanalında yayınlanacak, ardından Amazon Prime Video üzerinden dünya çapında izleyicilerle buluşacak. Henüz kesin bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da, yapımın 2025 yılında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Deli-Göz Moody ile tanıdığımız Brendan Gleeson’ın oyunculuğu hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünde paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz. Ayrıca Harry Potter temalı bir forum arayışındaysanız da buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz!

Kaynak: CBR

The post Deli-Göz Moody’yi Oynamıştı: Brendan Gleeson, Yeni “Spider-Man” Dizisinde Rol Alacak appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/vFdW3SC

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim