“Harry Potter”ın Cho Chang’i “Bridgerton” Dizisinin 4. Sezonunda Yer Alacak

Harry Potter Yıldızı Katie Leung, Bridgerton 4. Sezonda Yer Alacak

Harry Potter film serisinde Cho Chang karakterine hayat veren Katie Leung, Bridgerton 4. sezonuna katıldı.

Harry Potter’ın Cho Chang’i olarak bilinen Katie Leung, Netflix’in popüler dizisi Bridgerton’ın 4. sezonunda yer alamaya hazırlanıyor. Genç oyuncu yeni başrol Yerin Ha’nın ana rakiplerinden birini canlandıracak.

Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bridgerton, dördüncü sezonuyla izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda Harry Potter film serisinden tanıdığımız Katie Leung’un kadroya katılması, özellikle de Potterhead’leri heyecanlandırdı. 37 yaşındaki İskoç oyuncu, dizide Lady Araminta Gun karakterini canlandıracak.

Netflix’in açıklamasına göre Lady Araminta Gun “iki kez evlenmiş ve iki kez dul kalmış” bir anne olarak karşımıza çıkacak. Karakterin iki kızı, Rosamund Li (Michelle Mao) ve Posy Li (Isabella Wei) bu sezon evlilik piyasasına giriş yapacak. Lady Araminta, kızlarından en az birini evlendirme baskısı altında olacak ve büyük kızı Rosamund, gözünü Benedict Bridgerton’a dikecek.

Bridgerton 4. sezonu, Julia Quinn’in romanlarının üçüncüsü olan An Offer from a Gentleman’dan (Bir Beyefendinin Teklifi) uyarlanacak. Bu sezon ikinci büyük Bridgerton kardeşi Benedict’in (Luke Thompson) aşk hikâyesine odaklanacak. Benedict, kardeşleri Anthony ve Colin’in mutlu evliliklerine rağmen yerleşik düzene geçmekte isteksiz olacak. Ancak annesinin maskeli balosunda “gümüş renkli giysili büyüleyici bir hanımefendi” ile tanışması, evlilik hakkındaki fikirlerini değiştirecek.

Katie Leung Cho Chang

Harry Potter Yıldızı Katie Leung, Bridgerton 4. Sezondaki Rolü Hakkında Konuştu

Luke Thompson, Benedict ve Sophie’nin hikâyesinin “eski moda, düzgün bir peri masalının romantizmi ile dünyanın gerçekliği arasındaki mücadeleyi” keşfedeceğini söyledi. Oyuncu ayrıca, “4. Sezonda ne kadar çok beklenmedik dönüş olacağını düşündükçe gerçekten heyecanlanıyorum,” diyerek bir “maskeli balo” ipucu verdi.

Katie Leung, Harry Potter hayranlarının yakından tanıdığı bir isim. Oyuncu, ilk olarak 2005 yapımı Harry Potter ve Ateş Kadehi filminde Cho Chang rolüyle karşımıza çıkmıştı. Daha sonra serinin Zümrüdüanka Yoldaşlığı ve Melez Prens filmlerinde de yer aldı ve son olarak Ölüm Yadigârları – Bölüm 2’de görüldü.

Bridgerton’ın dördüncü sezonu için henüz net bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak çekimlerin Londra’da başladığı biliniyor. Dizinin önceki sezonlarının çoğu oyuncusu geri dönecek. Vikont Kate Bridgerton’ı canlandıran Simone Ashley’nin yeni sezonda yer alıp almayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Katie Leung, Bridgerton 4. Sezon

Katie Leung, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Ben ve kızlarım için çok heyecanlıyım,” diyerek rolüne olan coşkusunu dile getirdi. Bridgerton hayranları, Harry Potter serisinin sevilen oyuncusunun diziye katılmasıyla, yeni sezonun daha da ilgi çekici olacağını düşünüyor!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Harry Potter Kadınları: Sıra Dışı Bir Analiz

Katie Leung’un yeni rolü hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünde paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz. Ayrıca Harry Potter temalı bir forum arayışındaysanız da buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz!

Kaynak: People

The post “Harry Potter”ın Cho Chang’i “Bridgerton” Dizisinin 4. Sezonunda Yer Alacak appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/qUwyVTL

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim