“Hogwarts Legacy 2” Oyunu, Warner Bros.’un Bir Numaralı Önceliği Olacak

Hogwarts Legacy 2 Oyunu - Warner Bros Games

Hogwarts Legacy 2 bekleyişindeki hayranlara, Warner Bros.’tan güzel haber! Potterhead’ler daha fazla açık dünya Harry Potter deneyimi için uzun yıllar beklemek zorunda kalmayabilir.

Warner Bros. Discovery, Hogwarts Legacy’nin devam oyununun geliştirilmesine öncelik veriyor. Gelen son açıklamalar ise yeni maceranın, şirketin oyun departmanının en önemli önceliklerinden biri olmaya devam ettiğini gösteriyor.

Harry Potter’ın edebiyat yolculuğu 1997 yılında başladı. Seriye ait ilk oyun ise 2001 yılında piyasaya sürüldü. Potterhead’ler ise oldukça uzun süre açık dünyada geçecek bir Wizarding World macerası bekleyip durdu.

J.K. Rowling’in Harry Potter ve Felsefe Taşı kitabında anlatılanlardan yaklaşık 100 yıl öncesinde geçen Hogwarts Legacy ise hayranlara bekledikleri Potter deneyimini yaşama fırsatı sundu.

Hogwarts Legacy 2 - Warner Bros Games

5 Mayıs 2023 itibarıyla geliri 1 milyar dolardan fazla kazandıran ve küreselde 24 milyondan fazla satan Hogwarts Legacy’nin devam oyununa kaçınılmaz gözüyle bakılıyordu. Live service olabileceği de iddia edilen yapım için WBD cephesinden yeni bir açıklama geldi.

WB Games’in Önceliği “Hogwarts Legacy 2” Oyunu

Warner Bros Discovery’nin video oyunları bölümü Hogwarts Legacy 2 için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen haftalarda Bank of America konferansında konuşan WB Discovery finans müdürü Gunnar Wiedenfels, Hogwarts Legacy 2 yapımının oyun birimi için büyük bir önem taşıdığının altını çizdi. Wiedenfels ayrıca oyunun bir tür çevrimiçi çok oyunculu yapıya sahip olabileceğini de işaret etti.

Widenfels’ın konferans sırasında oyunlarla ilgili söyledikleri şu şekildeydi:

“Kendimizi bu işe adadık. Harika bir ekibimiz var ve yatırım yapmaya devam ediyoruz. Player First’ü yeni satın aldık, yetenekler geliştiriyoruz, her zaman canlı bir yetenek sunma becerimizi üst seviyeye çıkarıyoruz. Açıkçası Hogwarts Legacy’nin halefi birkaç yıl içinde en büyük önceliklerimizden biri olacak.

“Dolayısıyla buradaki stratejik bakış açımızda bu işin kesinlikle önemli bir büyüme katkısı var. Açıkçası çok kısa vadede Hogwarts Legacy’yle devam ederken üçüncü ve dördüncü çeyrek için ek rüzgârlarla karşılaşacağız.

“Ancak daha uzun vadede – bu işlerin neredeyse tamamının doğası budur – stüdyo tabanlıdırlar ve isabet ve ıskalarla yaşayabilmeniz gerekir.

“Önemli olan, bu işletmelerin her birinin daha fazla getiri ve başarı sağlaması için çok çalışıyor olmamız ve kaçınılmaz ıskalama durumlarında daha az olumsuz etki yaratıyor olmamızdır.”

Hogwarts Legacy 2 Oyun - Warner Bros Games

Hogwarts Legacy 2 Ne Zaman Çıkacak?

Hogwarts Legacy 2 çıkış tarihi hakkında resmi bir açıklama olmasa da şirketin oyuna öncelik veriyor olması, yapımın beklenenden daha kısa bir süre içerisinde yayınlanabileceği anlamına geliyor. Buna göre yeni oyun 2026 veya 2027 yılında yayınlanabilir. Beklentiler, iki oyun arasında 3-4 yıllık bir zaman dilimi olabileceği yönünde.

İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy İncelemesi

Hogwarts Legacy 2 için sizin beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde yazabilir, dahası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz. Ek olarak Büyücülük Dünyası temalı bir foruma konuk olmak isterseniz buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz!

Kaynak: Tweak Town

The post “Hogwarts Legacy 2” Oyunu, Warner Bros.’un Bir Numaralı Önceliği Olacak appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/DMOgWZa

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim