İlk Dumbledore’u Canlandıran Richard Harris’in Oğlu Jared Harris, “Harry Potter” Dizisine Tepkili

Jared Harris - Harry Potter Dizisi - Albus Dumbledore

Jared Harris, HBO’nun Harry Potter dizi projesine tepki gösterdi. Büyücülük Dünyası’nda Albus Dumbledore’u canlandıran ilk aktör Richard Harris’in oğlu olan Jared, “Filmleri rahat bırakın,” dedi.

2001 yapımı Felsefe Taşı ve 2002 yapımı Sırlar Odası filmlerinde Albus Dumbledore’u canlandıran Richard Harris, 25 Ekim 2002 yılında yaşamını yitirmişti. Harris’in yerini Michael Gambon devralırken yıldız aktörün kaybı Potterhead’leri acıya boğmuştu.

Tıpkı babası Richard Harris gibi Hollywood’un önde gelen oyuncuları arasında yer alan Jared Jarris de yer aldığı yapımlarla adından çokça söz ettiriyor.

Harris özellikle Mad Men, The Terror, Chernobyl, The Crown ve Foundation gibi dizilerle tanınıyor. Emmy adayı aktör, Warner Bros. Discovery çatısı altında hizmet veren HBO ve Max’in Harry Potter’ı geri getirmesi hakkında konuştu.

Jared Harris - Harry Potter Dizi - Albus Dumbledore

J.K. Rowling’in 7 kitabını 7 sezon olarak ele alacak dizi, izleyicilere kaynak materyale daha sadık bir adaptasyon sağlamayı vadediyor. Geçen günlerde yeni Harry, Ron ve Hermione oyuncu seçimi için bir açık çağrı da yayınlayan yapım ekibi, projede ön hazırlıklara devam ediyor.

İlk duyurudan sonraki aylarda, film serisinden birçok oyuncu ve ekip üyesi konuştu. Harry Potter’ı canlandıran Daniel Radcliffe yeni çabayı son derece destekleyen bir tutum içerisinde. Bonnie Wright (Ginny) filmi görmek için sabırsızlanıyor. Gary Oldman (Sirius Black) ise yeni yapımda Profesör Dumbledore rolünü gözünü kestirmiş durumda.

Jared Harris, Albus Dumbledore Rolüne ve “Harry Potter” Dizisine Sıcak Bakmıyor

Ana oyuncu kadrosundan gelen tepkiler çoğunlukla olumlu oldu. Ancak Hollywood’da projeye hâlâ ikna olmayanlar da var. Örneğin filmlerde Dumbledore’u canlandıran Richard Harris’in oğlu Jared Harris. Aktör, kısa süre önce HBO’nun yeniden başlatma fikrine tepki gösterdi.

The Independent gazetesi, Jared Harris’e babasının izinden giderek Dumbledore’u canlandırmak isteyip istemediğini sordu. Harris ise şu yanıtı verdi:

“Hayır, teşekkürler. Ayrıca… Yani, neden yapalım ki? Hiç anlamıyorum. Filmler harikaydı. Onları rahat bırakın.”

Jared Harris - HBO - Harry Potter Dizisi - Albus Dumbledore

HBO yapımı Harry Potter dizisi 2026 yılında izleyicilerle buluşacak.

İlginizi Çekebilir: “Harry Potter” Serisinde Dumbledore’u En İyi Hangi Aktör Canlandırdı?

Sizce Jared Harris görüşlerinde haklı mı? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde yazabilir, dahası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz. Ayrıca Büyücülük Dünyası temalı bir foruma deneyimi yaşamak isterseniz buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz!

Kaynak: Winter is Coming

The post İlk Dumbledore’u Canlandıran Richard Harris’in Oğlu Jared Harris, “Harry Potter” Dizisine Tepkili appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/rgNJa65

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim