Emma Watson Türkiye’ye Geliyor!

Emma Watson Türkiye'ye Geliyor!

Harry Potter filmlerinde Hermione Granger karakterine hayat veren Emma Watson’ın Türkiye’ye geleceği söyleniyor!

Emma Watson Türkiye’ye geliyor. Sekiz Harry Potter filminde Hermione Granger karakterine hayat veren ve ardından birçok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu, ülkemizde iki gün geçirecek!

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Emma Watson’ın yeni bir film projesi için Türkiye’ye geleceği iddia edildi. 34 yaşındaki yıldız oyuncunun İstanbul ve Ankara’da iki gün geçireceği ve bu süre zarfında tarihi mekânları ziyaret edeceği öğrenildi.

Watson’ın Türkiye ziyareti oyuncunun kariyerinde yeni bir döneme işaret ediyor. Harry Potter filmleri sonrası Güzel ve Çirkin, Küçük Kadınlar ve The Circle gibi başarılı yapımlarda rol alan Watson, 2019 yılında oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. Bu kararıyla ilgili olarak “Oyunculuktan uzaklaştığım için çok memnunum. Çünkü daha önce sahip olduğumu düşünmediğim bir şekilde kendi sesime, yaratıcı alanıma ve egemenliğime sahip olduğumu hissediyorum,” demişti.

Emma Watson Türkiye'ye Geliyor!

Emma Watson’ın Daha Önce de Bir Türk Yapımında Rol Alacağı Konuşulmuştu

Emma Watson’ın Türkiye ile olan bağı aslında yeni değil. Yıldız oyuncunun Aras Bulut İynemli ile birlikte Disney+ için çekilen Atatürk dizisinde rol alacağı da konuşulmuştu. Ancak daha sonra bunun gerçek olmadığı anlaşıldı.

Şimdi ise Watson’ın yeni bir Türk yapımı için ülkemize geleceği söyleniyor. Türk film yapımcısı Sezai Koçak, projenin Ankara’da çekileceğini söyled:

“İki gün kalacak. Çekimlerin ya Kasım ayında ya da Şubat ayında başlamasını bekliyoruz.”

Watson’ın İstanbul ve Ankara’daki programı kültürel ve tarihi noktaları ziyaret etmeyi içeriyor. Biz hayranlar da hangi mekânlara uğrayacağını merakla bekliyoruz!

Emma Watson Türkiye

Emma Watson’ın Türkiye’ye gelme ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce Atatürk dizisinde yer aldığı iddiaları gibi fos mu çıkacak yoksa gerçekten de gelecek mi? Görüşleriniz aşağıda paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Ayrıca Harry Potter hakkında sohbet etmek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Raily News, Turkiye Today

The post Emma Watson Türkiye’ye Geliyor! appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/9yi8PEG

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim