“Hogwarts’ta Yeni Yıl” Kitabı, Büyüleyici İllüstrasyonlarla ve Orijinaliyle Aynı Anda Türkçe Raflarında!

Hogwarts’ta Yeni Yıl: İllüstrasyonlu Baskı Türkçede

Hogwarts’ta Yeni Yıl Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Ziyi Gao’nun illüstrasyonlarıyla süslenen J.K. Rowling imzalı eser, Yapı Kredi Yayınları etiketini taşıyor.

Hogwarts’ta Yeni Yıl, orijinal baskısı ile aynı anda Türkçe raflarındaki yerini aldı. Yapı Kredi Yayınları etiketiyle yayımlanan eser, Harry Potter ve Felsefe Taşı’ndaki Noel bölümünü Ziyi Gao’nun hazırladığı illüstrasyonlar ile okura sunuyor.

Doğrudan J.K. Rowling’in Harry Potter ve Felsefe Taşı kitabından alınan metin, Ziyi Gao’nun ışıltılı çizimleriyle hayat buluyor ve Harry’nin arkadaşları arasındaki ilk Noel’ini gösteriyor. Söz konusu bölüm, özellikle Harry’nin Dursley ailesi dışındaki ilk yılbaşı olması açısından da büyük bir önem taşıyor.

Hogwarts’ta Yeni Yıl - Ziyi Gao

Orijinal adı Christmas at Hogwarts olan eserin Dünya ile aynı anda Türkçe olarak yayınlanması da biz Potterheadleri mutlu eden bir detay oldu. Kitabın tanıtımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hogwarts’ta Yeni Yıl – J.K. Rowling | Arka Kapak Tanıtımı

Hogwarts’ta Yeni Yıl - J.K. Rowling

“Noel yaklaşıyordu. Aralık ortalarında bir sabah Hogwarts’takiler uyanınca her yerin bir metre karla örtülmüş olduğunu gördüler.”

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın on ikinci bölümü ve Harry Potter’ın Hogwarts’taki ilk Noel gününün sımsıcak hikâyesi işte böyle başlar. Görkemli köknarlarla süslü Büyük Salon’dan Gryffindor Ortak Salonu’ndaki samimi akşamlara, yılbaşı hediyelerinin yarattığı coşkuyla, arkadaşlarla, nefis yemeklerle ve Harry’nin asla unutmayacağı sihirli sürprizlerle dopdolu bir tatil günüdür bugün.

J.K. Rowling’in “Harry Potter ve Felsefe Taşı”ndan doğrudan alınan metnine Ziyi Gao’nun ışıl ışıl resimleri eşlik ediyor. Bütün zamanların en sevilen kitaplarından birinde yer alan bu muhteşem an yepyeni hediyelik bir resimli kitaba dönüşüyor.

“Hogwarts’ta Yeni Yıl” ailece tadını çıkarabileceğiniz sihirli bir kitap.

Hogwarts’ta Yeni Yıl Kitap

Toplamda 44 sayfadan oluşan eserin çevirisinde bir farklılık yok ve Ülkü Tamer’in ilk çevirisi kullanıldı. 15 Ekim 2024 itibarıyla raflarda yerini almaya başlayan eser ciltli şekilde okurun beğenisine sunuluyor.

Hogwarts’ta Yeni Yıl’da yer alan illüstrasyon örnekleri hoşunuza gitti mi? Kitap hakkındaki görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşmayı unutmayın! Harry Potter temalı bir forum arayışındaysanız buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz!


Fantastik Canavarlar’ı Google Haberler, Facebook, X ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.

The post “Hogwarts’ta Yeni Yıl” Kitabı, Büyüleyici İllüstrasyonlarla ve Orijinaliyle Aynı Anda Türkçe Raflarında! appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/LRojTvf

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim